PERSONDATAPOLITIK

 

1. GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes northernhunting.com (“Northern Hunting”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplys-ninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Northern Huntings hjemmeside, northernhunting.com (“Hjemmesiden”).

1.3 Northern Hunting er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Northern Hunting kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

 

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook, Instagram og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

 

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

3.1 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Data-behandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.2 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehand-lerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

3.2.1 kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

3.2.2 kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

 

4. DINE RETTIGHEDER

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som data-ansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten.

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personop-lysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@northernhunting.com. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse.

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Retten til sletning.

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring.

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet.

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplys-ninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse.

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vo-res legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke.

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på in-fo@northernhunting.com.

4.9 Retten til at klage.

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Køben-havn K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

5. SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år.

 

6. SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at ud-føre deres arbejde, har adgang til disse.

 

7. KONTAKTOPLYSNINGER

Northern Hunting ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.

7.1 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

 

8. Northern Hunting ApS

CVR-nr.: 36495588
Klamsagervej 19B
8230 Åbyhøj
Tlf.: +45 71 99 20 60
E-mail: info@northernhunting.com

 

9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

9.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.

 

10. VERSIONER

10.1 Dette er version 1 af Northern Hunting ApS persondatapolitik dateret den 26/5-2018.

Når du færdes på nettet, gemmes cookies på din computer. Det gælder også, når du besøger northernhunting.com. Herunder kan du læse mere om cookies, hvordan vi bruger dem og om lovgivning på området.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger:

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Northern Hunting ApS
CVR-nr.: 36495588
Klamsagervej 19B
8230 Åbyhøj
Tlf.: +45 71 99 20 60

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Derudover kan de indsamle statistik til os om din adfærd.

Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. Vi bruger desuden cookies til at sørge for, at vores markedsføring er relevant. Det vil sige, at vi bruger cookies til at præsentere annoncer for dig og andre, der interesserer sig særligt for de emner, vi annoncerer for.

Du skal acceptere vores cookiepolitik

EU har vedtaget regler for, hvordan hjemmesider må registrere din adfærd, og hvordan man skal informere om cookies. Reglerne betyder, at du som bruger altid skal informeres om, hvilke cookies et website i Danmark bruger – og acceptere brugen af dem. Derfor var der, da du først kom ind på northernhunting.com en pop-up med information om vores cookie-politik.

Du kan acceptere vores cookiepolitik ved enten at begynde at bruge hjemmesiden eller ved at klikke på knappen “OK” i pop-up’en.

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookiepolitikken, kan du desværre ikke bruge hjemmesiden.

Hvis du fortryder din accept, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at gå ind i din webbrowsers indstillinger og slette dine cookies. Næste gang du besøger northernhunting.com, vil du skulle tage stilling til vores cookiepolitik igen. Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Nedenfor finder du links til vejledninger fra de mest udbredte webbrowsere. Følg vejledningen fra webbrowserproducenterne for at konfigurere dine browser-indstillinger.

Microsoft Internet Explorer (IE): https://support.microsoft.com/da-dk/products/windows?os=windows-10
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da
Safari: https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=da_DK
Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/aktiver-eller-deaktiver-cookies

Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – Ingen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.

Denne cookiepolitik kan til enhver tid tilgås på northernhunting.com/cookiepolitik. Brugen af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du læser vores privatlivspolitik, der til enhver tid kan tilgås på northernhunting.com/privatlivspolitik.

Cookies på nothernhunting.com

For at gøre det lettere for dig at overskue har vi udarbejdet en Cookiedeklaration som du kan se nedenfor.

Oplysningerne i Cookiedeklarationen er givet på en åben og gennemsigtig måde, så du tydeligt kan se, hvordan cookies bruges til at gøre dit besøg på websitet bedre og så du kan træffe et informeret valg om at tillade deres anvendelse.

Hvis du alligevel ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser, følg vejledningen fra din webbrowserproducent ovenfor. Vær opmærksom på, at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies, og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed.

Cookiedeklarationen for northernhunting.com opdateres løbende. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv til kundeservice på info@northernhunting.com

Google Webtools (Analytics, Adwords, Search Console, Tag Manager, YouTube)
Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud. Alle oplysninger om din brug af hjemmesiden slettes 2 år efter du sidst har brugt hjemmesiden.

Facebook (Facebook, Instagram)
Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud. Alle oplysninger om din brug af hjemmesiden slettes 2 år efter du sidst har brugt hjemmesiden.

Plecto
Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden. Alle oplysninger om din brug af hjemmesiden slettes 2 år efter du sidst har brugt hjemmesiden.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: northernhunting.com

FØLG THE TRACK OF NORTHERN
HUNTING PÅ DE SOCIALE MEDIER

DIN TILKENDEGIVELSE GØR EN KÆMPE FORSKEL!