TORG REIFOR opt9

1,300.00 kr.

Størrelsesguide
  • Bestil inden kl. 14, og vi sender din pakke i dag
  • 5 års produktgaranti
  • Fri fragt og retur over 499 kr.
Beskrivelse

TORG REIFOR OPT9 CAMOUFLAGE BUKSER til jagt og outdoor fra Northern Hunting

Perfekt til: Pürsch jagt i foråret og sommeren

Torg Reifor jagtbukserne er designet i et exceptionelt lydsvagt og let materiale, som gør jagten komfortabel og ubesværet. Jakken er sammensat af vandtætte felter med ADDVENTEX 10.12™ membran, samt ekstremt lydløse og åndbare felter uden membran – begge teknisk smart placeret, for at skabe den højest mulige funktion. De vandtætte paneler er placeret på fronten, fra bund til over knæet, samt bag på på sidde panelerne. Bukserne har forstærkede syninger, ventilation på låret, mange lommer og er justerbare i bunden ved støvlerne.

 

Sammensætningen af vandtætte og ikke vandtætte felter, skaber total lydløshed og ekstra vandafvisende funktion på samme tid.

 

TECL WOOD optima camouflage northern hunting

Det licenserede TECL-WOOD™ OPTIMA 9 camouflagemønster er udviklet for at få dig til at forsvinde i de mellem- og nordeuropæiske skove og på agerjorden i foråret og om sommeren. Det digitale camouflage mønster slører den menneskelige silhuet for at gøre dig usynlig over for vildtet, da vildtets syn er baseret på skygger.

 

ADDVENTEX membrane waterproof windproof vandtæt wasserdicht northern huntingDen licenserede ADDVENTEX™ ECO 10.12 membran afviser 10.000mm vand pr. m2 og tillader kroppen at transportere 12.000g vanddamp pr. m2 i døgnet. Især åndbarheden udmærker sig, hvilket gør membranen yderst funktionel under høj intensitet og ekstremt vejr. ADDVENTEX gør klimaet til førsteprioritet. Minimum 75 % af membranen er genanvendt, med minimalt klimaaftryk. Bemærk at membranen kun er placeret i taktisk smart udvalgte spots på bukserne.

Funktionalitet
Materialer

Komposition:
Yderstof: 100% børstet polyester
Inderstof: 100% polyester

Yderligere information

Vægt 0.660 kg
Størrelse

M, L, XL, 2XL, 3XL

Længde

,

Du kunne også være interesseret i...