SKJOLD ARN G2 opt2

1,600.00 kr.

Størrelsesguide
  • Bestil inden kl. 14, og vi sender din pakke i dag
  • 5 års produktgaranti
  • Fri fragt og retur over 499 kr.
Beskrivelse

SKJOLD ARN G2 OPT2 jagtbukser til jagt og outdoor fra Northern Hunting

Perfekt til: Pürsch og allround jagt

Skjold Arn G2 opt2 er en opgraderet version med forstærkede sømme og opdateret funktionalitet. Bukserne er fuldstændig vind- og vandtætte med ADDVENTEX ECO 10.12™ membranen, som også er yderst åndbar. Materialet er slidstærkt, men let, hvilket muliggør jagt, der er både behageligt og ubesværet. Funktionaliteterne omfatter D-ring, ventilationslynlåse, fodregulering, 5 lommer, elastisk talje og klar til Northern Huntings sele system.

 

Let og vandtæt materiale der gør bukserne ideelle til pürsch og jagt på de fleste jagtdage

 

TECL WOOD optima camouflage northern hunting

Det licenserede TECL-WOOD™ OPTIMA 2 camouflagemønster er udviklet for at få dig til at forsvinde i de mellem- og nordeuropæiske skove i efteråret og vinteren. Det digitale camouflage mønster slører den menneskelige silhuet for at gøre dig usynlig over for vildtet, da vildtets syn er baseret på skygger.

 

ADDVENTEX membrane waterproof windproof vandtæt wasserdicht northern huntingDen licenserede ADDVENTEX™ ECO 10.12 membran afviser 10.000mm vand pr. m2 og tillader kroppen at transportere 12.000g vanddamp pr. m2 i døgnet. Især åndbarheden udmærker sig, hvilket gør membranen yderst funktionel under høj intensitet og ekstremt vejr. ADDVENTEX gør klimaet til førsteprioritet. Minimum 75 % af membranen er genanvendt, med minimalt klimaaftryk.

Funktionalitet
Materialer

Komposition:
100% børstet polyester trikot

Yderligere information

Vægt 0.660 kg
Størrelse

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Længde

,

Du kunne også være interesseret i...