Outlet

Mellemlagssæt til herre

999.00 kr.

Aski skjorte

Balki vest

  • Bestil inden kl. 14, og vi sender din pakke i dag
  • 5 års produktgaranti
  • Fri fragt og retur over 499 kr.
Beskrivelse

Indeholder:

BALKI VEST

ASKI SKJORTE

ASKI skjorten er lavet i en tætvævet og ekstra slidstærk kvalitet af 100% bomuld. En yderst funktionel og behagelig skjorte. Aski jagtskjorten er designet i et balanceret farvespil, som giver skjorten et fedt look og gør den anvendelig på og udenfor jagten. En yderst funktionel skjorte, designet til praktisk anvendelse, med alt det en skjorte til vildmarken skal have. Passer perfekt til alle jakker og bukser fra Northern Hunting.

BALKI er designet i et blødt, kraftigt, fleksibelt og lydløst Teddy materiale, som er ekstremt varmeisolerende og åndbart. Fordelen ved brug af vest, er at du i mange tilfælde vil opleve højere komfort som mellemlag under jagtjakken, da du undgår at presse den trænge plads i ærmerne – hvor man alligevel har mindre behov for isolation. Til de milde dage i foråret og det tidlige efterår, er Balki jagtvesten også oplagt som yderlag, blot over en skjorte eller let trøje.

LAG PÅ LAG PRINCIPPET FOR TOTAL FUNKTIONALITET

Mellemlaget kan bruges hele året rundt. I vinterhalvåret holder mellemlaget dig varm, og i sommerhalvåret, kan dit mellemlag bruges som yderlag.

Varenummer (SKU): 602011 Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Aski skjorte

Størrelse

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Balki vest

Størrelse

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

Du kunne også være interesseret i...

  • Outlet
    SPAR 601.00 kr.
  • Outlet
    SPAR 241.00 kr.