Outlet

Ekstremt varmt undertøjssæt

999.00 kr.

Anker fleece undertrøje

Vidar fleece bukser

K600 jagtstrømper × 2

  • Bestil inden kl. 14, og vi sender din pakke i dag
  • 5 års produktgaranti
  • Fri fragt og retur over 499 kr.
Beskrivelse

Indeholder:

ANKER UNDERTRØJE

VIDAR FLEECEBUKSER

K600 JAGTSTRØMPER

Anker fleecen er designet i et let, men stærkt isolerende fleecemateriale, som tempererer din krop i de kolde måneder, men også lader din hud ånde under høj aktivitet. Fleecen er anvendelig på alle årstider. Et ekstremt lydløst, blødt og fleksibelt stof, som gør Anker meget komfortabel. Funktionelle features omfatter tommelfingerhul, brystlomme og håndvarmerlommer med lynlås.

Vidar fleece underdelen er designet i et ekstremt varmeisolerende fleecemateriale, som samtidig har en høj åndbarhed, hvilket gør underdelen nyttig hele året. Et særdeles lækkert materiale som er ekstremt lydløst og fleksibelt, hvilket gør bukserne yderst komfortable. Et underlag som hjælper kroppen til at bibeholde en behagelig temperatur under fysisk aktivitet og ekstremt vejr. De orange designlinjer giver et spændende udtryk, men stadig med et maskulint touch.

K600 jagtstrømper er udviklet til kolde vintertemperaturer, helt ned til -20 grader. En slidstærk strømpe med en fantastisk isoleringsevne. Designet gør K600 jagtstrømperne udseendesmæssigt anderledes, og sikrer, at pasformen er i top.

Varenummer (SKU): 602008 Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Anker fleece undertrøje

Størrelse

S/M, L/XL, 2XL/3XL

Vidar fleece bukser

Størrelse

S/M, L/XL, 2XL/3XL

K600 jagtstrømper

Størrelse

40-43, 44-47