Outlet
Revna jagd vlies hunting pile jagt fleece

Ekstremt varmt undertøjssæt

899.00 kr.

Revna fleece undertrøje

Fenja fleece bukser

K600 jagtstrømper × 2

  • Bestil inden kl. 14, og vi sender din pakke i dag
  • 5 års produktgaranti
  • Fri fragt og retur over 499 kr.
Beskrivelse

Indeholder:

REVNA FLEECE UNDERTRØJE

FENJA FLEECEBUKSER

K600 JAGTSTRØMPER

Revna fleece undertrøjen er designet i et ekstremt varmeisolerende fleecemateriale, som samtidig har en høj åndbarhed, hvilket gør undertrøjen nyttig hele året. Materialet er ekstremt lydløst og fleksibelt, hvilket tilfører ekstra komfort. Et underlag som hjælper kroppen til at bibeholde en behagelig temperatur under fysisk aktivitet og ekstremt vejr. REVNA fremhæver den kvindelige figur og de orange designlinjer giver et spændende udtryk. Ekstra tilførte detaljer er tommelfingerhul, lynlås og brystlomme med lynlås.

Fenja fleecebukser er designet i et ekstremt isolerende fleecemateriale, samtidig med at den har høj åndbarhed, hvilket gør bukserne kan anvendes på alle årstider. Et ekstremt lydløst, blødt og fleksibelt stof, som gør FENJA meget behagelig. Ydermere er designet i en feminin figur, der fremhæver de kvindelige former. Dette inderlag hjælper kroppen med at opretholde en behagelig temperatur under fysisk aktivitet og ekstremt vejr.

K600 jagtstrømper er udviklet til kolde vintertemperaturer, helt ned til -20 grader. En slidstærk strømpe med en fantastisk isoleringsevne. Designet gør K600 jagtstrømperne udseendesmæssigt anderledes, og sikrer, at pasformen er i top.

Varenummer (SKU): 602010 Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Revna fleece undertrøje

Størrelse

XS/S, M/L, XL/2XL

Fenja fleece bukser

Størrelse

XS/S, M/L, XL/2XL

K600 jagtstrømper

Størrelse

40-43, 44-47