Bundle: det ultimative tilbehørssæt

970.00 kr.

Einarr neckgaiter

Floki hue

Atli handsker

K600 strømper

  • Bestil inden kl. 14, og vi sender din pakke i dag
  • 5 års produktgaranti
  • Fri fragt og retur over 499 kr.
Beskrivelse

Indeholder:

K600 strømper

Floki hue

Einarr neckgaiter

Atli handsker

K600 jagtstrømper er udviklet til kolde vintertemperaturer, helt ned til -20 grader. En slidstærk strømpe med en fantastisk isoleringsevne. Designet gør K600 jagtstrømperne udseendesmæssigt anderledes, og sikrer, at pasformen er i top.

Floki fleece huen er lavet i et ekstra varmt og langhåret fleece materiale der gør den til et must på de koldeste dage i naturen. Floki huen sidder over ørerne og skærmer derfor ikke for lyden fra vildtet

Einarr neck gaiteren er lavet i et ekstra varmt og langhåret fleece materiale der gør den til et must på de koldeste dage i naturen. Bag på Einarr neck gaiteren findes regulation, hvilket sikrer at neck gaiteren sidder optimalt over næsen, eller hvor man ønsker den skal sidde.

ATLI handskerne er lavet i et tykt og varmt fleece materiale der holder dine fingre varme på de kolde dage i naturen. Pegefinger og tommelfinger er Touch-screen kompatible så du let kan håndtere din smart-phone. ATLI er lavet med en membran inderhandske, der gør handskerne vandtætte og ideelle selv på våde dage i naturen.

Varenummer (SKU): 602003 Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Einarr neckgaiter

Størrelse

One Size

Floki hue

Størrelse

S/M, L/XL

Atli handsker

Størrelse

XS/S, M/L, XL/2XL

K600 strømper

Størrelse

36-39, 40-43, 44-47