Outlet
asle jagtkasket camouflage cap jagt jagd northern hunting
EMBLA womens camouflage midlayer jagt jagd

Bukkejagtsæt til kvinder

3,299.00 kr.

GROA opt2/blaze jakke

ASFRID AUD opt2 bukser

EMBLA opt2 trøje

SIGVALD opt2 handsker

ASLE opt2 kasket

  • Bestil inden kl. 14, og vi sender din pakke i dag
  • 5 års produktgaranti
  • Fri fragt og retur over 499 kr.
Beskrivelse

Indeholder:

GROA JAKKE

ASFRID AUD BUKSER

EMBLA TRØJE

SIGVALD HANDSKER

ASLE KASKET

Groa vendbar camouflage jakke er et gennemført design i et slidstærkt, vendbart materiale. På den ene side licenseret Tecl-Wood camouage print, inspireret af farver fra nordisk natur. På den anden side blaze/HiVis Tecl-Wood camouageprint til brug i sikkerhedskritiske situationer. GROA jagtjakken er en funktionel og lydløs vendbar jagtjakke udstyret med en ADDVENTEX WIND membran. Et fuldendt design som egner sig til alle jagtformer. Jakken er lavet i en feminin figur, som fremhæver de kvindelige former.

Asfrid Aud camouflage jagtbukser er designet i et exceptionelt lydløst vand- og vindtæt letvægtsmateriale, der gør jagten komfortabel og ubesværet. Tecl-Wood camouflageprintet er udviklet specielt til nordiske skove, og gør jagtjbukserne perfekte til både jagt fra post og pürsch. For optimal åndbarhed, er der tilført ventilation med lynlås på ydersiden af lårlommerne. Asfrid Aud jagtbukserne er udstyret med en ADDVENTEX 5.8 membran samt tapede sømme, der gør dem ekstra modstandsdygtige overfor vådt vejr. Jagtbukserne er højere i taljen bag på for optimal isolation, specielt ved siddende jagt. Behageligeheden og letheden i disse bukser kommer du til at elske. Northern Hunting laver jagttøj, hvor kvindens behov og figur er i fokus.

Embla Camouflage jagttrøjen er udviklet som et varmeisolerende mellemlag under jagtjakken i et ekstremt lydløst og fleksibelt højkvalitets materiale, hvilket gør trøjen yderst komfortabel. Den asymmetriske lynlås tilfører et spændende udseende, samt en forhøjet anvendelighed ved flere lag tøj med lynlåse placeret samme sted. Det licenserede TECL-WOOD camouflageprint er specielt designet til nordiske skove, og er exceptionelt til jagt fra post og pürsch. EMBLA kan også anvendes som yderlag på varmere jagtdage eller som del af de fleste jagtsæt. Fleecen er tilmed lavet i en feminin figur, som fremhæver de kvindelige former.

SIGVALD er en let vandafvisende camouflage handske lavet i strækbar materiale der matcher resten af camouflage produkterne fra Northern Hunting. Handsken har anti-slip knopper på håndfladen for sikkert våbengreb.

Asle opt2 camouflagecappen er vandafvisende og meget åndbar. Pasformen og designet følger 5-panels princippet – for kasketkendere. En fantastisk kasket, der bliver din bedste ven på jagten.

TECL WOOD optima 2 camouflage northern hunting

Det licenserede TECL-WOOD™ OPTIMA 2camouflagemønster er udviklet for at få dig til at forsvinde i de mellem- og nordeuropæiske skove i efteråret og vinteren. Det digitale camouflage mønster slører den menneskelige silhuet for at gøre dig usynlig over for vildtet, da vildtets syn er baseret på skygger.

Varenummer (SKU): 602013 Kategorier: , ,

Yderligere information

GROA opt2/blaze jakke

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

ASFRID AUD opt2 bukser

Størrelse

36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Længde

,

EMBLA opt2 trøje

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

SIGVALD opt2 handsker

Størrelse

XS/S, M/L, XL/2XL

ASLE opt2 kasket

Størrelse

S/M, L/XL

Du kunne også være interesseret i...

  • NYHED