CAMOUFLAGE JAGTTØJ

Vi har udviklet et udvalg af camouflage jagttøj til både mænd og kvinder. Vi har samlet både camouflage jagtjakkerne og camouflage jagtbukserne i denne kategori. Camouflagen som vi bruger til tøjet er designet til nordiske skove og passer til gængs europæisk jagt. 

Vores camouflage jakker og bukser er designet til forskellige sæsoner. De kan passe til varme måneder, alle sæsoner og kolde måneder. Dette sikrer at du får det rette tøj til dit behov.

  • NYHED
  • NYHED
  • NYHED
  • Outlet
    -67%

Vores camouflage bukser er ligeledes designet, så de passer til varme måneder, alle sæsoner eller kolde måneder. Vi er fortalere for lag på lag systemet. Så hvis vejret kræver det, så skal du tage varmere underlag på. Så kan du holde komfortabel under jagten, og fokuserer på skuddet. 

Camouflage jagttøj til kvinder

Vi har udviklet en vendbar camouflage jagtjakke til kvinder. Jakken hedder GROA. Den ene side af camouflage, hvorimod den anden er orange. Jakken er dermed meget brugbar, da du kan bruge den, når du er på jagt alene, eller på fællesjagter. 

Hvis det er varmere måneder, så vil vi anbefale EMBLA fleecen som er yderlag, hvis du har behov for camouflage. Denne fleecetrøje, som er specielt designet til jagt, kan også bruges som mellemlag resten af året, når du har behov for at holde varmen. 

Hvis du mangler et par camouflage bukser, så kan du fuldfører sættet ved ASFRID AUD buksen, som passer til Groa jakken i camouflagen. De bruger begge TECL-WOOD camouflagen. Den er designet specielt til nordiske skove. 

Camouflagen på jagttøjet er designet til en typisk europæisk jagt i skoven uden sne. Det er brune og grønne farver blandet, så du kan blende ind, når du er på jagt. 

Vores camouflagetøj fås også med striber af orange, så du kan være camoufleret i dyrenes øjne, men du er synlig over for dine jægere. Det er designet til fællesjagter, hvor sikkerhed også en en prioritet. 

Camouflage jagttøj til mænd

Blandt vores camouflage jagttøj til mænd, så vil vi anbefale vores jakke SKJOLD ASK ORANGE eller IVAR THOK alt efter dine behov. Skjold Ask Orange passer til de fleste sæsoner. Den er både vind- og vandtæt. 

Den har en camouflage som passer til de fleste jagter i Europa. Den er derudover designet med orange highlights, så du kan være synlige for dine med jægere. Det øger sikkerheden. 

Der er 5 års garanti på jagttøj fra Northern Hunting.

Vi har også et stort udvalg af jagtjakker og jagtbukser.